دسته : حسابداری
فرمت فایل : powerpoint
حجم فایل : 570 KB
تعداد صفحات : 23
بازدیدها : 480
برچسبها : حسابرسی مبتنی بر ریسک ریسک حسابرسی مدیریت پروژه
مبلغ : 11000 تومان
خرید این فایلاین پروژه شامل پاورپوینتی در زمینه حسابرسی مبتنی بر ریسک می باشد که در حجم 23 اسلاید همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان سمینار درسهای حسابرسی در مقطع کارشناسی و حسابرسی پیشرفته در مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری مورد استفاده قرار گیرد.
مقدمه
روش حسابرسی مبتنی بر ریسک را معمولا موسسات بزرگ حسابرسی به کار می گیرند و هدف اصلی تمرکز تلاش حسابرسی بر زمینه هایی از فعالیت تجاری صاحبه کاراست که بنابر قضاوت حسابرس، احتمال اشتباهات با اهمیت زیاد باشد.
واحدهای تجاری برای تحقق اهداف خود با انواع خطرهای تجاری مواجه اند، مسئولیت شناسایی این خطرها و برخورد مناسب با آنها به عهده مدیریت است.
حسابرس تنها نگران خطرهایی است که می تواند بر صورتهای مالی اثر داشته باشد و شواهد حسابرسی را کسب وارزیابی می کند تا اطمینانی معقول به دست آورد که صورتهای مالی، از تمام جنبه های با اهمیت، طبق استانداردهای حسابداری، به نحو مطلوب تهیه شده است.
مفهوم ریسک زمانی مطرح شد که سعی در به کارکیری روشهای نمونه گیری آماری در فرآیند حسابرسی انجام شد. اندازه نمونه ها در سطح معمول و سنتی موجب سقوط شدید سطح اطمینان می گردد.
بیان شد که حسابرس به دنبال اطمینانی معقول است؛ مفهوم اطمینان معقول، این واقعیت را در بر دارد که نظر حسابرس ممکن است نامناسب باشد و همواره با میزانی از خطر روبروست که به آن خطر حسابرسی گویند. به بیان دیگر عبارت است از این احتمال که حسابرس ممکن است از حسابرسی اش نتیجه گیری غیر معتبر بکند.
خطر حسابرسی هم در مرحله برنامه ریزی و هم در اجرای عملیات مورد توجه حسابرسان می باشد. خطر حسابرسی به دو شکل ممکن است اتفاق بیفتد.
خطر رد درست (خطر آلفا) و خطر پذیرش نادرست (خطر بتا)، که در ادامه ی پروژه حاضر به بررسی آنها پرداخته شده است. ...
تدوین برنامه کلی حسابرسی
ارزیابی سطح ریسک
تهیه برنامه حسابرسی
جوهره هر حسابرسی خوب برنامه ریزی دقیق و مربوط است. هدف برنامه ریزی، انجام به موقع و اثربخش حسابرسی است. برنامه حسابرسی فرآیندی مستمر و پویا است که از تصمیم به قبول کار صاحبه کار آغاز و تا امضا و تحویل گزارش حسابرسی ادامه می یابد.
در تدوین برنامه کلی حسابرسی مواردی مد نظر قرار می گیرد:
- آشنا ساختن خود با فعالیت واحد تجاری (اولین وظیفه حسابرس)
- بررسی تحولات اخیر تاثیرگذار بر شرکت (خصوصا اطلاعات حسابداری اخیر)
- حسابرس پس از دو مورد قبل قادر خواهد بود کلیات حسابرسی را مشخص و به صورت یادداشتهای برنامه ریزی ثبت کند.
مراحل مربوط ذکر شده را باید به طور مستمر به کار گرفت تا برنامه رسیدگی با جریان یافتن اطلاعات جدید و اضافی تعدیل شود. مطالب پروژه ادامه دارد. ...
مفهوم ریسک حسابرسی
عناصر تشکیل دهنده ریسک حسابرسی
ریسک ذاتی (IR)
ریسک کنترلی (CR)
ریسک عدم کشف (DR)
عناصر ریسک عدم کشف (آزمونهای محتوا)
روشهای بررسی تحلیلی
آزمونهای تفضیلی مبتنی بر نمونه گیری آماری
حالت اول : وضعیت مناسب(برکنترلهای داخلی اتکا شود)
حالت دوم : وضعیت نامناسب (برکنترلهای داخلی اتکا نمی شود)
نحوه کلی حسابرسی مبتنی بر ریسک
تدوین برنامه کلی حسابرسی
ارزیابی سطح ریسک
تهیه برنامه حسابرسی
مقایسه روشهای حسابرسی مبتنی بر سیستم و ریسک
اهمیت و ریسک حسابرسی